Nyhed

Writhe udgiver ep med lyd fra madchester-scenen

Rockbandet er iført nye klæder på helt frisk ep

Tidligere i år udgav det danske rockband Writhe deres andet studiealbum Like There's No Valid Truth, men vi skal ikke vente længe på ny musik fra gruppen, da de netop har udgivet ep'en You Can't Stay Here

Bandet har på den nyeste ep, ifølge en pressemeddelelse, gået en smule væk fra støjende guitarer, og i stedet arbejdet gennem en "act fast - think later"-metode, og omfavnet en del af hiphoppens og 90'ernes madchester-scene. En lyd der startede i Manchester og udviklede sig op gennem 80'er og 90'erne. Lyden var stærkt inspireret af indie-dance-scenen, og man så kunstnere fusionere indierock med elementer af psykedelia.

I forbindelse med den nye udgivelse vil der i aften, den 27. september, være et release-event på Mesteren og Lærlingen i Kødbyen i København klokken 18.00.


Bandmedlemmerne Rasmus Hostrup, Nick Magnusson, Tobias Hendil, Oliver Magnusson og Aksel Iggy Westh, har siden deres sidste albumudgivelse haft travlt som support for den New York-baserede gruppe Show Me The Body. Derudover skal de til efteråret spille koncerter i både Aarhus, København og Malmö. 

Bandet debuterede i 2020 med singlen "Bedbug" og udgav deres debutalbum Awaiting a Tide i 2022. Albummet fik ros af GAFFA, der krediterede værket med fire stjerner og skrev: "Når bølgen har ramt én, står man tilbage med et helt igennem fint debut-album fra et band, der kunne blive et interessant bekendtskab hen ad vejen." Hernæst udgav de albummet Like There's No Valid Truth, der dog kun kunne fremskaffe tre stjerner fra GAFFAs anmelder.

Hør den nye ep her:


Musikalske perler med en sønderlemmende svaghed

ANNONCE