Nyhed

Düreforsög klar med album i foråret

Anarkistrockerne i studiet med eks-Faith No More-medlem

Det er efterhånden et stykke tid siden, man har hørt noget til det anarkistiske og eksperimenterende band Düreforsög. De er imidlertid godt i gang med indspilningerne til deres tredje album, der udkommer til foråret - både i USA og England.

Albummet bærer arbejdstitlen "Punk Døren" og er produceret af gruppen selv med hjælp fra Peter Peter (Bleeder og eks-Sort Sol) og Goodiepal. Blandt sangtitlerne er: "(Tsunami) Get On Land", "Traffix", "Interlüde", "Den-Dun-Dades" og "Rundetaarn, Kbh."


Albummet er nu så godt som færdigindspillet, og til januar tager gruppen til Tritonus Studios i Berlin for at færdiggøre og mikse pladen sammen med Billy Gould, tidligere bassist i Faith No More og nu direktør af Kool Arrow Records. Det bliver også Kool Arrow, der udgiver det nye album.


Musikken på det skal ifølge gruppen mere ses som en række sekvenser end egentlig afsluttede kompositioner i traditionel forstand, men dog med en række gennemgående temaer.

Düreforsög debuterede i 1997 med det anarkistiske "Knee", der i 1999 blev fulgt op af det mere melodisk varierede "Exploring Beauty".


ANNONCE