Nyhed

Dokumentarfilm om Swan Lee

Premiere på "Stjernekigger" i aften

I aften er der som en del af Natfilm-festivalen premiere på "Stjernekigger", en dokumentarfilm om Swan Lee. Filmen vises i Park Bio i København kl. 23.45 og er instrueret af Christina Rosendahl, storesøster til Swan Lees forsanger Pernille Rosendahl.

"Stjernekigger" følger Swan Lees lange og seje kamp mod pladekontrakt og succes. En kamp, der starter trægt med kun to betalende tilskuere til gruppens første koncert i Vordingborg i 1998 og fortsætter videre med modvillige pladeselskaber, der hellere vil have, at Pernille Rosendahl går solo.


Kampene ender med, at Swan Lee selv finansierer deres debutalbum "Enter", der til gengæld giver dem fremragende anmeldelser, radiohits og 6 nomineringer til Danish Music Awards.


"Stjernekigger" bliver ved premieren introduceret af Christina Rosendahl, og den spiller kun denne ene gang i København. Til gengæld kan den ses i Øst For Paradis i Århus d. 17. april kl. 24.

Natfilm-festivalen har også andre musikalske tilbud. Bl.a. kan man se den på GAFFA Online tidligere omtalte dokumentarfilm om Robbie Williams, "Nobody Someday", der vises i Øst For Paradis i Århus d. 17. april kl. 14 og i Café Biografen i Odense 18. april kl. 23.15.


Festivalen byder også på "Teenage Kicks" om det irske band The Undertones, der med forsangeren Feargal Sharkey huserede i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne. Filmen vises i Vester Vov Vov i København i aften kl. 19.45 og på søndag kl. 22.30.


ANNONCE