Nyhed

Nye navne til Roskilde

Slayer, P. Diddy, Nelly Furtado, Bob Hund m.fl. offentliggjort

Roskilde Festival har nu offentliggjort endnu en bunke navne til årets festival, der finder sted i dagene 27.-30. juni. Der er som sædvanlig noget for enhver smag.

I den tunge ende kommer amerikanske Slayer (billedet), der er en af veterangrupperne inden for thrash metal.

Er man til rap, bør man tjekke P. Diddy & The Bad Boy Family ud. P. Diddy optrådte tidligere under navnet Puff Daddy, og han byder på et storladent sceneshow.

I den mere poppede ende kommer canadiske Nelly Furtado, der har fået et massivt gennembrud med sit debutalbum "Whoa, Nelly!" og ikke mindst singlen "I’m Like A Bird".

Har man smag for den mere alternative rock, bør man ikke snyde sig for skånske Bob Hund, der har ry for at være et fremragende liveband, eller for engelske The Beta Band, der spiller skæv pop blandet med lidt soul og triphop.

I den verdensmusikalske afdeling kan Roskildes Ballroom-scene som vanligt præsentere navne fra hele verden, bl.a. Senegal-bandet Baobab, der spiller afropop, mexicanske Panteón Rococó, der blander ska og punk med traditionel Mexico-musik, og den herboende irakiske sangerinde Aida Nadeem, der fusionerer klassisk arabisk sang med moderne electronica.

ANNONCE