Nyhed

Direktør for Rock On går til angreb på pressen

Niels Lindgreen mener, at især Det Berlingske Hus har behandlet sagen uanstændigt.

Efter mødet i Sø og Handelsretten i dag samlede Niels Lindgreen de fremmødte pressefolk til en opsang. Her gav han klart udtryk for, at pressen, efter hans mening, ikke holder sig til sandheden.

- Pressen har behandlet sagen ualmindeligt dårligt. Fordi det handler om kendte mennesker, er sagen blæst helt ud af proportioner. Især Det Berlingske Hus har dækket sagen usagligt. Det nærmer sig en sag for presseklagenævnet, sagde Niels Lindgreen og opfordrede pressen til at forholde sig sagligt og kritisk til deres kilder:

- Det kan ikke være rigtigt, at man ukritisk skriver alt, hvad fx en kreditor siger. Hvis sagen skal have en lykkelig slutning, for blandt andre musikerne, må pressen afvente de konkrete udspil og forholde sig nøgternt til, hvad der bliver sagt, sagde Niels Lindgreen og fortsatte:

- Jeg er et ærligt og anstændigt menneske, som vil gøre mit bedste, men det besværliggør pressen. Jeg udtaler mig gerne i sagen, men jeg udtaler mig ikke dagligt, fordi der sker ikke noget dagligt.

Niels Lindgreen henviste til Børsen som et bud på en saglig og kritisk behandling af Wig Wam sagen. Samtidig påpegede han, at der i det almindelige erhvervsliv ofte forekommer betalingsstandsninger med langt alvorligere konsekvenser end Rock Ons

Tilsynet ved advokat Casper Moltke erklærede sig enig med Niels Lindgreen og slog samtidig fast, at tilsynet ikke vil udtale sig til pressen i fremtiden.

Man kan derfor roligt sige, at Niels Lindgreen delte verbale øretæver ud til pressen i Sø og Handelsretten i dag.

ANNONCE