Nyhed

Nyt Ryan Adams album den 24. september

”Demolition” indeholder 13 demosange

Den 24. september udkommer Ryan Adams’ længeventede (jo, et år er lang tid) nye album. Albumet har fået titlen ”Demolition”, og indeholder 13 demoer indspillet indenfor de sidste 10 måneder. Alle sangene er indspillet live i studiet og er derfor uden overdubs .

Efter diverse rygter om ligeledes diverse albums med demo-sange, er ”Demolition” nu en realitet. Den fortjent stærkt anmelder roste alt-country stjernes pladeselskab, Lost Highway, skriver om udgivelsen: ”Efter at have siddet på stakke og stakke af numre i over et år, er beslutningen nu taget om at udgive en ”greatest hits” af de uudgivne sange, et retrospektiv på et high-speed år for en rising star.”

Ryan Adams, som blev døbt The It Kid af Bonnie Rait, tager på en soloturné til efteråret, og der svirrer rygter om at han også besøger Danmark for første gang.

På www.losthighwayrecords.com, kan man allerede nu hører en lille bid af nummeret ”Nuclear”, og på Ryans officielle hjemmeside www.ryan-adams.com, loves der flere komende smagsprøver.

Hen over efteråret forsætter Ryan Adams med indspilningerne til sit kommende, Scott Litt producerede, studio-album, opfølgeren til ”Gold” fra 2001.

Tracklisten til ”Demolition” samt tid og sted for indspilningerne lyder således:

1. Nuclear+

2. Hallelujah++

3. You Will Always Be The Same^

4. Desire++

5. Cry On Demand*

6. Starting To Hurt**

7. She Wants To Play Hearts*

8. Tennessee Sucks+

9. Dear Chicago*

10. Gimmie A Sign**

11. Tomorrow+

12. Chin Up, Cheer Up++

13. Jesus (Don't Touch My Baby)+

+ Recorded at Javelina Studios; Nashville, TN (July 2001)

++ Recorded at Cello Studios; Hollywood, CA (Jun 2001)

^ Recorded at Nord Studio AB; Stockholm, Sweden (Oct 2001)

* Recorded at Javelina Studios; Nashville, TN (Jan 2001)

** Recorded at Woodland Studios; Nashville, TN (Dec 2000)

ANNONCE