Nyhed

Pleasure Machine på Farum Arena

Danske Pleasure Machine med på Amnesty International arrangement

Peter Brixtofte holder usædvanlig lav profil for tiden, men det bobler ikke desto mindre på Faum Arena i disse dage. Boldklubben tog i sidste weekend sin første skalp i superligaen og d. 7. September står der menneskerettigheder, ytringsfrihed og Rock'n'Roll på stadionplakaten.

I mange lande kan det koste dyrt at udtrykke sin mening. Det sætter Amnesty International fokus på med koncerten, som har temaet: Say it! Sing it! Shout it! Free speech for all.

Ny navn på plakaten er det danske rocknavn Pleasure Machine. På det just udsendte debutalbum "Pilot Fatique"skramler Pleasure Machine der ud af med uforfalsket spilleglæde og sikker sans for den gode melodi og lunefuld melankoli. Den tidligere Cactus Circle sanger Christian Bech står i front med stemmebånd og guitar. Bag sig har han Mark Andresson og Jeppe Gram på hhv. bas og trommer. Øvrige optrædene på Farum Arena er Marie Frank, Puddu Varano, Filur, Moon Gringo og Jupiter Day samt tv-vært og DJ Thomas Madvig som aftenens gæste-DJ. Multikunstneren Erik Clausen vil møde op og give sin helt egen vinkel på menneskerettighederne,og Amnestys protektor Monica Ritterband vil være aftenens gæstetaler. Farum Arena har plads til 3500 publikummer.


ANNONCE