Nyhed

To The Neptunes-udgivelser i november

Med Snoop Dogg og Justin Timberlake

Det allestedsnærværende producerteam The Neptunes kan til november opleves på så forskellige udgivelser som Snoop Doggs kommende album og solodebuten fra *NSyncs Justin Timberlake.

The Neptunes alias Pharrell Williams (til højre på billedet) og Chad Hugo (venstre) har produceret to numre til Snoop Doggs album ”Paid The Cost To Be The Boss”, som udsendes den 19. november. Første singlen fra albummet er ”From The Church To The Palace” og er en af Neptunes’ produktioner. Desuden kan det nævnes, at Lenny Kravitz medvirker på Snoops nye album.

Justin Timberlakes solodebut ”Justified” udsendes den 12. november, og sammen med The Neptunes har teenageidolet arbejdet på syv sange. Det vides endnu ikke, hvor mange af disse sange, der ender på albummet, men førstesinglen ”Take It From Here” er en af dem. Justin Timberlake har desuden arbejdet sammen med Timbaland og P. Diddy på albummet.

Den ultra populære producerduo har desuden afsat tid til et samarbejde med R&B-gruppen 702, og de skal også i gang med at arbejde på J.Lo’s næste album.

Og nu vi er ved opremsninger over kommende Neptunes-projekter, så er her et par navne til: Beyoncé Knowles, TLC, Aretha Franklin, Loon, Santana, Nelly Furtado, Chemical Brothers, Destiny's Child, Seal, Gorillaz, Ricky Martin, Isely Brothers, Whitney Houston, Scarface, Cake, Toni Braxton, Counting Crowes, Korn, Alicia Keys og Blur.

ANNONCE