Nyhed

Wig Wam-billetter købt hos Telia refunderes

Teleselskabet lever op til moralsk forpligtelse

Har du købt din Wig Wam-billet igennem Telia, kan du få pengene tilbage. Du skal blot henvende dig hos teleselskabet. Det er et valg, man har truffet hos Telia, selvom de med marketingschef Henrik Andersens ord "kun er forpligtede moralsk og ikke økonomisk."

- Men det ændrer ikke på det faktum, at vi ønsker at hjælpe de stakkels mennesker, der forgæves har købt billet hos Telia.Henrik Andersen, der ikke ønsker at kaste med mere mudder, end der allerede er blevet, håber, at denne handling vil generere forståelse over for Telia, musikerne og Rock On.

Henrik Andersen afviser, at spørgsmålet om, hvorvidt Telia nåede at betale Rock On pengene for billetterne eller ej, skulle have noget med sagen at gøre.


- Telia gik ind i projektet, fordi det var garvede og dygtige folk, der stod bag. Hos Telia mente man, at Wig Wam var et kvalitetsprodukt, som Telia gerne ville profilere sig på.


- Man skal også huske på, at Rock On er et velrenommeret selskab, som har været i branchen i over tyve år. Derfor havde vi heller ikke regnskaber til gennemsyn.

På spørgsmålet, om Telia vil have betænkeligheder ved at sponsorere et lignende produkt i fremtiden, siger Henrik Andersen til Gaffa Online: - Vi vurderer hvert enkelt sponsorat fra gang til gang. Uanset hvad man sponsorerer, er der altid en chance for, at projektet ikke kan leve op til forventningerne. I fremtiden må vi vurdere, om et lignende arrangement er noget, vi har lyst til at gå ind i.


Har du bestilt billetter via Telia til Wig Wam Tour, kan du altså få dine penge tilbage. Ved henvendelse til Telia Mobile, vil du modtage en check til erstatning for dit køb. Såfremt at du skulle have yderligere spørgsmål, bedes du skrive til følgende e-mailadresse: [email protected]ANNONCE