Nyhed

Pulp har måske en fremtid

Men i så fald, forvent noget meget anderledes

I et interview i dag med den britiske avis Observer, fortæller Pulp frontmanden Jarvis Cocker at hvis gruppen stadig har noget fornuftigt at sige om en 12 måneders tid, samles gruppen måske igen, men, i så fald skal man forvente noget meget anderledes.

“Jeg kan ærligt talt ikke sige hvad der kommer til at ske med Pulp. Vi holder en pause på minimum et år, og hvis Pulp forsætter med at eksistere efter dette, kunne jeg forestille mig at det vil være meget anderledes”. Forklarer Ccocker, der netop er blevet gift, venter sit første barn i det nye år og har planer om at flytte til Frankrig.

Jarvis Cocker forklarer også, at de grunde han havde til at danne et band for over 20 år siden, ikke er de samme grunde han har nu: “Ikke at blive gift, ikke at have nogle børn, ikke have et ordentligt job – det er det, det handler om, når man er i et band. Det var det i hvert fald for mig. Jeg tænkte, at jeg ikke kom til at have noget at gøre med et normalt liv. Det er midlertidig gået op for mig, om jeg kan lide det eller ej, at jeg er en del af menneskeracen”.


Pulp, der nu står uden kontrakt, har netop udsendt opsamlingsalbum og dvd ”Hits”. Albummet indeholder blandt andet, den indtil videre sidste Pulp sang ”Last Day Of The Miners’ Strike”.

ANNONCE