Nyhed

To koncerter med Saybia i april

I Århus den 10. og i København den 12.

Efter netop at have modtaget to priser ved denne måneds P3 Prisen, og efter at have løbet af med næsten samtlige andre priser uddelt i år - Danish Music Awards, Zulu Awards og i starten af året årets nye navn i GAFFA - kan de fem fynboer næppe opnå mere i år.

Men et nyt år følger, hvor Saybia sikkert ligger lunt i svinget til GAFFA-Prisen og Danish Music Awards, hvor vinderne hhv. afsløres i GAFFAs.januarnummer, der er på gaden 9. januar, hhv. kåres i Forum 1. marts.

Bandet er for tiden på turné i Europa med stop i Norge, Sverige, Tyskland og Holland, og indtil videre har bandet spillet udsolgte koncerter i Østrig og Schweiz. Herhjemme bliver vi nødt til at vente til april, hvor Saybia henholdsvis spiller i Ridehuset i Århus den 10. og i KB Hallen i København den 12.


Saybia er på vej frem i Europa, og f.eks. har den store pladehandlerkæde FNAC for tiden en lyttepost med gruppens debutalbum i sin afdeling i Bruxelles. Albummet ”The Second You Sleep” har i skrivende stund solgt 110.000 eksemplarer i Danmark.


ANNONCE