Nyhed

Fremadstormende bands på turné

Jupiter Day, Moon Gringo og Carpark North på tur

Tre af Danmarks fremadstormende bands, Jupiter Day (billedet), Moon Gringo og Carpark North, er på en miniturné sammen under titlen 100% Rock’n’Roll. De tre bands spiller fredag d. 8. februar på Train i Århus og dagen efter i Pumpehuset i København.

Jupiter Day har med singlen "Empty Space" i månedsvis hittet på radiostationerne og udsender på tirsdag d. 29. januar deres anden single, "The Morning After". Debutalbummet "Jupiter Day" udkommer 4. februar. Jupiter Day turnérede i efteråret 2001 og spillede for fulde huse i Odense, Århus og København.

Moon Gringo spiller med skramlende orgler og 60’er-violin i forening med melodika og garage-trommer - med andre ord et meget originalt udtryk. Moon Gringo udsender i 2002 deres debutalbum "Boy Girl Beat" produceret af bl.a. Morten Bue (Mew) og arrangeret i fællesskab med multitalentet Thomas Blachman. Albummet udkommer i 7 lande. Singlen "This Tanktop", der er løbet forud, røg direkte ind på en 2. plads på P3's lytterhitliste Det Elektriske Barometer.

Carpark North har endnu ingen pladekontrakt, men har absolut potentialet til det. Gruppen spiller stemningsfulde melodier i billedskabende arrangementer. På Roskilde Festival 2001 fik Carpark North stående applaus fra det ellers fortrinsvis siddende publikum på festivalens Campingscene for upcoming bands.

Miniturnéen er en opfølger på 100% Pure Rock’n’Roll-turen i efteråret 2001, hvor tre andre fremadstormende bands, Dear, Garbo og Racing Ape, gav succesfulde koncerter i 9 danske byer.

ANNONCE