Nyhed

Natural Born Hippies til Cannes

Optræder til branchemessen MIDEM og udsendes på verdensplan

Tirsdag d. 22. januar bliver der sat fokus på Danmark ved det største eksportfremstød fra dansk side nogensinde, nemlig showet "Discover Denmark" på verdens førende branchemesse for musik, MIDEM i Cannes. "Discover Denmark" er arrangeret af MIC (Dansk Musik Informations Center) og støttet af Danmarks Eksportråd. Vi har tidligere berettet om Superheroes’ optræden, og også Natural Born Hippies optræder i Cannes sammen med Saybia og Safri Duo.

Natural Born Hippies, som hittede med singlen "Lola (If You Ever…)" i 1999, og som fik stor opmærksomhed omkring 1999-albummet "Popshit" både i Danmark og i udlandet, er snart aktuelle med et nyt singleudspil. Der har været stille om bandet det sidste halve års tid, men de har været i fuld gang med at forberede deres kommende album.


Natural Born Hippies forhandler for tiden med et stort pladeselskab om udgivelse på verdensplan, og første single er planlagt til udgivelse i Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux-landene, Sverige, Norge, Finland og Australien sidst i marts.


ANNONCE