Nyhed

Nyt Red Warszawa-album på vej

"Omvendt Blå Kors" ude 16. september

Den bevidst infantile heavygruppe Red Warszawa er på vej med deres fjerde album, der får titlen "Omvendt Blå Kors" og bliver opfølgeren til "Tysk Hudindustri" fra 2000. Titlen er et ordspil på afholdsforeningen "Blå Kors", og Red Warszawa står naturligvis for det stik modsatte af denne organisation.

Stilen er som på gruppens forrige plader en blanding af primitiv "hævi" og - ifølge bandet selv - sofistikerede tekster med højere filosofiske temaer, hvilket titler som "Bøsse Dræbt Med Stegegaffel", "Jeg Er Kristen", "Barbiedukkeland", "Atomkrig Og Dåseøl" og "Er Du Lidt Tyk?" vidner om.

Som noget nyt er Red Warszawa ifølge sig selv begyndt at lyde godt. Således har gruppen fået ny trommeslager, Måtten Møbelbanker, der omtales som "tight", ligesom guitaristen Hævi-Hennings produktion i Mayornaise Studio beskrives som lydende bedre end både Nik Kershaw og Metallica. Hvis du synes, dette lyder en anelse skuffende, beroliger gruppen med, at forsanger Lækre Jens stadig ikke kan synge - men dog rammer nogle toner hist og her.

"Omvendt Blå Kors" udkommer 16. september, som altid på Gusten Fætter Records.

ANNONCE