Nyhed

Popstjerner evakueret fra brændende Buckingham Palace

Clapton, Collins, Cocker og Brian May i røg og damp

Popstjerner som Eric Clapton (billedet), Phil Collins, Joe Cocker og Queen-guitaristen Brian May måtte evakueres, da der i går aftes udbrød brand i den vestlige del af den britiske dronning Elizabeths bolig Buckingham Palace i London.

Musikerne befandt sig dér for at forberede sig til den store koncert i aften på plænen foran paladset i forbindelse med dronningens 50-års regeringsjubilæum, der fejres i disse dage med pomp og pragt.


Popstjernerne tog det ifølge øjenvidner roligt, og der skete ikke voldsomme skader ved branden, så koncerten bliver afholdt som planlagt. Der var ingen medlemmer af kongehuset på slottet, da disse havde travlt med at fejre dronningen andetsteds.


Årsagen til branden vides endnu ikke, men intet tyder på en påsat brand. Det er første gang siden anden verdenskrig, at Buckingham Palace har måttet evakueres.

Koncerten transmitteres direkte på BBC i aften kl. 19.30 dansk tid, og foruden de nævnte navne vil også så forskellige kunstnere som Ozzy Osbourne, S Club 7 og Paul McCartney optræde. Visse rygter vil endda vide, at sidstnævnte skal synge duet med - dronning Elizabeth.


ANNONCE