Nyhed

Yummi-yummi – Kiss sælger gummi

Fra kiste til kondom

Heavy-Makeup-bandet Kiss havde for nylig fået fremstillet en Kiss-kiste, der ud over at være dekorativ i ethvert hjem også kunne tjene som aflægningssted for øl såvel som lig. Nu er Kiss gået Sussi og Leo i fodsporene og har fået fremstillet et kondom.

Kiss-kondomet fås i en pakke med tre styk, og det første i serien af tre er med Gene Simmons på pakken. Kondomet hedder Tounge Lubricated, og sex uden kondom er ifølge den stortungede sanger og bassist dumt.


”Sex er altid flovt for folk, så når en fyr hiver et Kiss-kondom frem med Gene Simmons’ tunge hængende ud, vil situationen blive nemmere”, siger Gene Simmons, der ifølge sin egen selvbiografi "Kiss And Make-Up" er blevet ”flov” mere end 4600 gange, blandt andet med Diana Ross og Cher.


De to andre kondomer på tegnebrættet (eller hvor sådan nogle nu bliver til) er med guitaristen Paul Stanley og et med hele bandet. Paul Stanleys kondom hedder Studded Paul og er et nopret kondom. Kondomet med hele bandet hedder Love Gun Protection og er et ekstra stærkt kondom.

Kondomerne kan købes her, og de koster 4,95 dollars for en pakke med tre.


ANNONCE