Nyhed

Upcoming band truet af nøgen-tv

Kanal med nøgne værter truer med sagsanlæg

Pas på, hvad du skriver på din hjemmeside. Det århusianske upcoming band Naked Fish har på deres hjemmeside haft en afdeling med overskriften "Naked News" med nyt om bandet, og det har vakt vrede hos den canadiske tv-station Naked News.

Naked News-stationen, der er kendt for at levere helt almindelige nyheder, blot med den detalje, at studieværterne smider tøjet under oplæsningen, har naturligvis taget copyright på navnet Naked News, og deres advokater har nu sendt det lille danske band et harmdirrende brev. Her skriver advokatfirmaet, at Naked Fish omgående skal fjerne overskriften "Naked News", ellers bliver de sagsøgt og kan risikere at skulle betale op til 5 millioner dollar i erstatning.

Naked Fish har straks fjernet afdelingen "Naked News" og skriver på deres hjemmeside, at de er glade for at slippe for forbindelsen til "underlødigt bras", som man kan finde på tv-kanalen. På gruppens hjemmeside kan du i øvrigt se det famøse brev fra tv-kanalens advokater. Klik her.

Naked Fish har i øvrigt lige udgivet deres debutsingle "Deep Deep Waters", der er forløberen for deres album "Back On Dry Land", som kommer til august.

ANNONCE