Nyhed

Vindere i LeAnn Rimes konkurrencen fundet

Se de heldige vindere her

En ung og selvsikker LeAnn Rimes er endelig kommet videre i sin karriere. Siden hun var 11 år har LeAnn Rimes været tilknyttet en musikindustri, hvor andre tog beslutninger hen over hovedet på hende. Det er slut nu, fortæller LeAnn Rimes til GAFFA, da vi besøger hende i Los Angeles.
- Folk har taget røven på mig flere gange. Derfor er jeg i dag meget involveret i hele processen, når jeg laver et album. Jeg vil sætte mit eget fingeraftryk på musikken. Nu er jeg voksen, og jeg finder mig ikke i, at andre tager kontrol over min musik, siger den 20-årige amerikaner.
- På et tidspunkt var jeg tæt på at droppe det hele. Jeg var kun et barn, og der var ingen, som lyttede til mig eller tog mine meninger om tingene alvorligt. Folk ville bare tjene penge på mig, og jeg så, hvordan de udelukkende betragtede mig som en vare. Nu befinder jeg mig både personligt og arbejdsmæssigt et bedre sted i mit liv, siger LeAnn Rimes, som for cirka et halvt år siden giftede sig med den godt to år ældre danser, Dean. At pladeselskabsbosserne nu spidser øren, når LeAnn Rimes fortæller om sine ideer, er ikke kun, fordi hun har flere penge efter et album- og singlesalg på over 15 millioner enheder.
- Pengene spiller selvfølgelig en rolle, men det har også stor betydning, at jeg er en meget klogere person. Nu er det slut med, at andre styrer mit liv, fastslår hun.

Væk fra countryen
LeAnn Rimes var kun to år, da de første dansetrin blev taget på en danseskole, og som 11-årig var hun klædt på til showbiz og turnerede Texas rundt for at vise sine talenter frem i forskellige sangkonkurrencer. Da tilbuddet om en pladekontrakt dukkede op, var hendes forældre ikke længe om at acceptere handlen. Det første resultat viste sig, da LeAnn Rimes som 13-årig høstede et par Grammyer med det country-inspirerede debutalbum Blue.
- Jeg er vokset op med country, det er helt naturligt, når man kommer fra Texas. Men med denne plade har jeg ønsket tingene anderledes; jeg har taget afstand fra countrymusikken uden at bandlyse den, siger LeAnn Rimes, som mener, at der er noget for enhver smag på hendes seneste udspil, Twisted Angel. Stilen er holdt i en pompøs pop. Dermed forsøger LeAnn Rimes at forlænge succesen fra ungdomsfilmen Coyote Ugly, hvor hun fik sit egentlige internationale gennembrud med sangen Cant’t Fight The Moonlight. For LeAnn Rimes er der ingen store følelsesmæssige årsager forbundet med stilskiftet fra at ligge tæt op ad Patsy Cline til en musik, der giver associationer til den canadiske sangerinde Celine Dion.
- For mig handler det ikke så meget om, hvilken musik jeg spiller, det handler mere om, hvad jeg siger i teksterne, forklarer hun. Den opmærksomme lytter vil på albummet opleve, hvordan LeAnn Rimes klipper båndene fra barndommen over og står frem som en voksen kvinde.
På trods af, at LeAnn Rimes gør et stort nummer ud af, at hun vil være uafhængig af andre, er det ikke lykkedes hende at løsrive sig fra de kompetente sangskrivere. På kun fire ud af albummets 13 sange har LeAnn Rimes deltaget i sangskrivningen. I stedet har blandt andre Desmond Child, der også har skænket hits til Kiss, Michael Bolton og Ricky Martin, stået for størstedelen af musikken. Om han får bøjet LeAnn Rimes’ navn i neon i Europa, tør stjernen ikke selv spå om.
- Jeg vil gerne bygge videre på min succes i USA og få et bedre fodfæste i Europa, men jeg har ikke lyst til at gætte om min fremtidige karriere.

Hvad hed LeAnn Rimes 2001 album ?
= 1: ”I Need You”

De heldige vindere af en pakke albummet + en LeAnn Rimes lip gloss og glimmer pen er:

Thomas Pedersen
2635 Ishøj

Michael Ipsen
8240 Risskov

Arild Rimestad
2400 København NV

Jørgen Mølgaard
6430 Nordborg

Niels Doessing
8000 Aarhus C

Verena Lindhardt Rytter
4000 Roskilde

Jean Lydeking
4000 Roskilde

Marek Poulsen
5220 Odense SØ

Michael Bagge
2650 Hvidovre

Preben Kirkegaard
5700 Svendborg

ANNONCE