Nyhed

Audioslave indspiller med DMX to gange

”Here I Come” og ”Wrecking Ball” udsendes i nær fremtid

Audioslave har indspillet de to sange ”Here I Come” og ”Wrecking Ball” sammen med den vrede rapper DMX. ”Here I Am” var oprindeligt tænkt til at være inkluderet på soundtracket til ”Jackass”-filmen, men DMX var så glad for det endelige resultat, at han ønskede at bruge det på sit næste album. Sammen indspillede de så nummeret ”Wrecking Ball”, men heller ikke det bliver at finde på soundtracket til ”Jackass”. Begrundelsen denne gang er, at guitarist Tom Morello syntes, at udgivelsen af soundtracket og Audioslaves debutalbum ligger for tæt på hinanden.

Om samarbejdet med DMX udtaler Tom Morello: ”Han er fantastisk. Han er min favorit rapper. Det var så stor en glæde at finde ud af, at han gerne ville arbejde sammen med os. Samarbejdet er rimeligt rocket, og det udsendes på et eller andet tidspunkt i fremtiden”.

En talsperson for DMX afslører at ”Here I Come” er at finde på soundtracket til filmen ”Cradle 2 The Grave”, som, udover Jet Li, også har DMX på rollelisten.

Audioslaves debutalbum udsendes den 18. november, hvor det er den tidligere Soundgarden-sanger Chriss Cornell, der står for vokalarbejdet.

”Cochise”
”Show Me How To Live”
”Gasoline”
”What You Are”
”Like A Stone”
”Set It Off”
”Shadow On The Sun”
”I Am The Highway”
”Exploder”
”Hypnotize”
”Bring Em Back Alive”
”Light My Way”
”Getaway Car”
”The Last Remaining Light”

På bandets officielle hjemmeside audioslavemusic.com, er der mulighed for at se albumcoveret samt musikvideoen til første single ”Cochise”.


ANNONCE