Nyhed

The Burnouts udbrændt?

Sidste koncert den 29. november

The Burnouts har desværre besluttet sig for at opløse bandet og slukke motoren. Her er de sidste ord fra dem i form af denne pressemeddelelse:

”D. 2. oktober er vi i The Burnouts blevet enige om at opløse bandet og stoppe, mens legen er god. Dette er ikke et bittert farvel, men en beslutning, som vi i fuld fordragelighed har taget sammen. Vi har i de fire år, der er gået, opnået en masse, som kun få små punkrock-bands i Danmark overhovedet kan drømme om. Vi har altid fået god opbakning fra bookingagenter, pladeselskab, spillesteder og fans både i Danmark og udlandet og har haft en masse gode oplevelser til vores koncerter og på vores turnéer. Tak for det!

Det er selvfølgelig lidt vemodigt, men vi håber, at der ud af vores musikalske erfaringer vil opstå nye relationer i andre bands. Det er nok et farvel til The Burnouts, men ikke til den musik, som vi alle brænder for. Så kom på Stengade d. 29. november og drik en gratis øl med os til vores absolut allersidste gravølsfest-koncert. Rock DJs hjælper til med at gøre denne aften så rock'n'roll og festlig som muligt. Der er stadig lidt benzin, der skal brændes af.”


ANNONCE