4-dobbelt box-sæt med Dwight Yoakam

”Reprise Please Baby: The Warner Bros. Years” udsendes den 5. november

Den Kentucky-fødte countrysanger med det ufattelige countryagtige navn Dwight Yoakam udsender den 5. november det retrospektive box-sæt ”Reprise Please Baby: The Warner Bros. Years”, der spænder over Yoakams 16-årige karriere.

De fire cd’er indeholder en blanding af albumnumre, soundtracksange og ikke før udgivne numre, i alt 89 sange. Således er der mulighed for at høre sange helt tilbage fra debuten ”Guitars, Cadillacs, Etc.” og frem til sidste års ”South Of Heaven, West Of Hell”, som var soundtracket til filmen, Yoakams manuskript- og instruktørdebut, af samme navn.

Ud over musikkarrieren har Yoakam medvirket i diverse film blandt andet ”Panic Room” og Billy Bob Thorntons ”Sling Blade”.

Herunder er tracklisten:

Disc et:
"Honky Tonk Man"
"Guitars, Cadillacs"
"It Won't Hurt"
"Miner's Prayer"
"Little Sister"
"Little Ways"
"Please, Please Baby"
"Always Late With Your Kisses"
"This Drinkin' Will Kill Me"
"Streets Of Bakersfield" med Buck Owens
"I Sang Dixie"
"I Got You"
"I Hear You Knockin'"
"Buenas Noches From A Lonely Room (She Wore Red Dresses)"
"Long White Cadillac"
"Turn It On, Turn It Up, Turn Me Loose"
"You're The One"
"Nothing's Changed Here"
"It Only Hurts When I Cry"
"The Heart That You Own"
"The Distance Between You And Me"
"Dangerous Man"
"Send A Message To My Heart" med Patty Loveless
"Takes a Lot To Rock You"

Disc to:
"Carmelita" Flaco Jimenez featuring Dwight Yoakam
"Suspicious Minds"
"Doin' What I Did"
"Hey Little Girl"
"Ain't That Lonely Yet"
"A Thousand Miles From Nowhere"
"Try Not To Look So Pretty"
"Pocket Of A Clown"
"Home For Sale"
"Fast As You"
"King Of Fools"
"Holding Things Together"
"Don't Be Sad"
"Sorry You Asked?"
"Gone (That'll Be Me)"
"Baby Don't Go" med Sheryl Crow
"Train In Vain"
"T for Texas"
"Rapid City, South Dakota"

Disc tre:
"Only Want You More"
"Same Fool"
"Things Change"
"These Arms"
"A Long Way Home"
"Crazy Little Thing Called Love"
"Thinking About Leaving"
"New San Antonio Rose"
"Two Doors Down" (akustisk)
"Bury Me" (akustisk)
"Love Caught Up To Me"
"What Do You Know About Love"
"Free To Go"
"A Place To Cry"
"A World Of Blue"
"I Want You To Want Me"
"Alright, I'm Wrong" med Buck Owens
"I Was There" med Buck Owens
"Who At The Door Is Standing" med Bekka Bramlett
"The First Thing Smokin'"
"I'm Bad, I'm Nationwide"
"Louisville" (ikke tidligere udgivet)
"Sittin' Pretty" (ikke tidligere udgivet)

Disc fire (ikke tidligere udgivet):
"This Drinkin' Will Kill Me"
"It Won't Hurt"
"I'll Be Gone"
"Floyd County"
"You're The One"
"Twenty Years"
"Please Daddy"
"Miner's Prayer"
"I Sang Dixie"
"Bury Me"
"Golden Ring" med Kelly Willis
"Take Me" med Kelly Willis
"Sin City" (live)
"Truckin'" (live)
"Grand Tour" (live)
"Oh Lonesome Me" (live)
"Today I Started Loving You Again" (live)
"Mystery Train" (live)
"Can't You Hear Me Calling" (live)
"Heartaches By The Number" (live)
"My Bucket's Got A Hole In It" (live)