Nyhed

Corey Feldman udsender tredje album

Barnestjernen fra "Gremlins" og "Stand By Me"

Barnestjernen Corey Feldman, som blandt andet medvirkede i filmene ”Goonies”, ”Stand By Me”, ”Lost Boys” og ”Gremlins”, er åbenbart gået hen og blevet musiker.

Den efterhånden 31-årige Feldman startede karrieren allerede som 3-årig, hvor han medvirkede i en McDonald’s-reklame. Under det meste af filmkarrieren kæmpede pigeidolet med diverse rusmidler, inden han i 1991 gennemførte en afvænning.

Corey Feldman albumdebuterede i 1994 med det selvproducerede "Love Left", og i 1999 udsendte han med sit nuværende band, Corey Feldman’s Truth Movement, albummet "Still Searching For Soul".

Feldman udgav i sidste måned sit tredje udspil i Amerika, under titlen ”Former Child Actor”. Albummet indeholder blandt en hårdtrockende coverversion af julesangen ”Jingle Bell Rock” og den selvskrevne ”Megalo Man”, som er et angreb mod den tidligere ven, den børneglade Michael Jackson. Albummet fås i øvrigt med en coverversion af John Lennons ”Imagine”, dog kun på de 2000 første eksemplarer.

Læs mere om Feldman på coreyfeldman.com, hvor der blandt andet er en sektion med billeder af Corey Feldman og hans kendte venner, samt en sektion, hvor man kan købe en 80’er- agtig rød jakke for 10.000 dollars og en endnu mere 80’er-agtig lædervest for kun 5.000 dollars. Det er jo fundet til prisen.

Dette må da være årets nyhed om tidligere børnestjerner, der har været ude i noget snavs med stoffer - men den kan selvfølgelig blive overhalet inden om, hvis Danmarks sejeste knægt, Børge fra Olsen Banden alias Jes Holtsø, kommer med et album.

Tracklisten til ”Former Child Actor” ser således ud:

”Former Child Actor”
”Diseased”
”Systematic Gateway”
”You Can't Win”
”Megalo Man”
”Phony People”
”I'm Flying Away”
”Jingle Bell Rock”
”What Is A Dog?”
”Imagine”
”I Believe Again”
”What's Up With Youth”


ANNONCE