Nyhed

Debutalbum fra skuespilleren Tony Danza

10 crooner-klassikere

Man kender ham fra utallige komedieserier som "Taxi", "Hvem Har Bukserne På?", "Hudson Street" og "The Tony Danza Show". I disse tv-serier har han været så heldig altid at have en rolle, der hedder Tony til fornavn. Den 51-årige Tony Danza, der startede karrieren som bokser, har netop udsendt sit debutalbum. ”The House I Live In”, som albummet hedder, indeholder en række gamle crooner-klassikere.

Titelnummeret er en gammel Frank Sinatra-sang fra 1949, og af Danza kaldt en af Amerikas største sange: ”Den forklarer, hvem vi er, og hvad vi holder af”. Sinatra er en af Danzas store idoler, i serien "Hvem Har Bukserne På?" medvirkede Sinatra i et enkelt afsnit, og "The Hudson" foregik i det nabolag, hvor Sinatra voksede op.

Albummet er produceret af John Madara, som har skrevet og produceret sange til blandt andet ”Woodstock”-, ”Grease”- og ”Dirty Dancing”- produktionerne. Artie Butler har stået for arrangementerne, ligesom han før har gjort det for Louis Armstrong, Gladys Knight And The Pips, Joe Cocker og Neil Diamond og ditto Sedaka. Indspilningerne forgik i Capitol Records' famøse Studio A.


De 10 sange er alle nogle, Danza hørte, mens han voksede op, og han har nu også fået sin 9-årige datter Emily til at finde interesse i genren; hun synger duet med farmand på ”Little Child (Daddy Dear)”.

Tracklisten ser således ud:
“That's All”
“Pennies From Heaven”
“Goodnight My Love”
“On An Evening In Roma”
“I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter”
“I'll Be Seeing You”
“L-O-V-E“
“Little Child (Daddy Dear)”
“The House I Live In”
“God Bless America”

Mere information kan findes på www.tonydanza.com


ANNONCE