Nyhed

Notorious B.I.G.-familie afviser mordanklager

Medvirken til 2Pac-mord benægtes

I fredags skrev vi på gaffa.dk, at Los Angeles Times dagen efter ville bringe en afslørende artikel, der beskyldte rapperen Notorious B.I.G. for at være medskyldig i mordet på den rivaliserende rapper 2Pac alias Tupac Shakur i Las Vegas i september 1996.

Notorious B.I.G., hvis rigtige navn var Christopher Wallace og selv blev skudt og dræbt et halvt år efter i en endnu uopklaret sag, skulle have betalt medlemmer af Los Angeles-banden Southside Crips, der tidligere på aftenen var blevet provokeret af 2Pac, en million dollars for at dræbe ham.

Dette afvises kategorisk af B.I.G.s venner og efterladte. Hans familie siger ifølge mtv.com i en udtalelse: "Vi er oprørte over de falske og skadelige beskyldninger. Til orientering var Wallace i sit hjem i New Jersey på natten for mordet på Tupac Shakur, sammen med venner, som fortsat vil komme med erklæringer om hans gøren og laden, da han ikke er i stand til at forsvare sig selv."

Wallaces efterladte overvejer nu et sagsanlæg mod Los Angeles Times for "ulovlige beskyldinger, som nærmer sig et karaktermord på én, der selv er offer for et uopklaret mord."

Forfatteren Randall Sullivan udgav for nylig bogen "LAbyrinth" om de to rappere, og den danner basis for den kommende dokumentarfilm "Biggie And Tupac". Han mener ligesom Los Angeles Times, at Southern Crips-bandemedlemmet Orlando Anderson fyrede det dræbende skud af mod 2Pac, men mener, at bagmanden var Suge Knight, chef for 2Pacs pladeselskab Death Row. Motivet skulle være uenigheder om 2Pacs karriere. Suge Knight var i øvrigt fører af den bil, hvor 2Pac befandt sig i, da han blev skudt.

ANNONCE