Nyhed

Flere navne offentliggjort til Spot 09-festivalen

Swan Lee, Thomas Dybdahl, Jaga Jazzist og The Jack Herren Band m.fl. til Spot 09 i Århus 30.-31. maj

Årets SPOT 09-festival, som foregår 30.-31. maj i og omkring Musikhuset Århus, har allerede offentliggjort 25 navne, og nu er der føjet endnu flere til, bl.a Swan Lee (billedet), Thomas Dybdahl, Jaga Jazzist og The Jack Herren Band. Festivalens mål er at præsentere den nye musik, som ligger og ulmer lige under overfladen rundt omkring i Norden. Ud over de danske navne er også navne som Håkan Hellström fra Sverige og Kaizers Orchestra fra Norge på plakaten.

For at se, hvad festivalen kan gøre, og hvilken betydning den har, behøver man bare kigge på et band som The Raveonettes. Før sidste års festival, var der ikke mange, som havde hørt om Raveonettes. Det må siges at have ændret sig nu. At være på nippet til et internationalt gennembrud og en Danish Music Award for årets Rockudgivelse, er, hvad tiden siden SPOT-festivalen har bragt.

Igen i år vil kritikere (bl.a. David Fricke, som skamroste The Raveonettes i Rolling Stone efter sidste års koncert) og andre branchefolk være til stede for at spotte de næste store navne.


Du kan følge med i offentliggørelsen af flere navne, se liste over dem, som allerede er offentliggjort og se, hvad der ellers sker i forbindelse med SPOT 09, på www.spot09.dk.

Billetsalget til arrangementet er startet, og billetterne kan købes på www.billetmaskinen.dk, i TDC-butikker, på Billetnet og hos Musikhuset i Aarhus.

ANNONCE