Nyhed

Vinderne af limited edition Turin Brakes-album fundet

Se om du vandt og se også musikvideoer og læs interview

Den 3. marts udsender det anmelder roste Engelske band Turin Brakes deres andet album "Ether Song". Og allerede nu har du mulighed for at vinde limited edition eksemplarer af albummet, med en bonus cd med fire sjældne sang.

Vi spurgte:
Hvad hedder Air/Supergrass/Beck-produceren der også har produceret "Ether Song"?
Det rigtige svar er: Tony Hoffer

De heldige vindere er:

Tobias Kidde Skov
7190 Billund

Martha Hviid
2930 Klampenborg

Jesper Junker
5000 Odense C

Lars Jensen
4800 Nykøbing F.

Du kan også se musikvideoen til førstesinglen "Long Distance" i Windows Media Player format. eller i Real Player format

Og videoen til den kommende single "Pain Killer" i Windows Media Player format eller i Real Player format

Ether er engelsk for æter, så selvfølgelig er en "Ether Song" en luftig, sårbar og spinkel størrelse. Den engelske duo Turin Brakes har lavet tolv af slagsen på deres nye album, men tager nu på ingen måde patent på fænomenet.
- Der er nogle, som er ubestridelige. Talk Talk lavede ether music på deres sidste to plader. Det ligger i lyden og i det rene udtryk. Ingen fashion, intet, der stiller sig i vejen. Bare ren udtryksfuldhed. En "Ether Song" er en sang om at være menneske, om at komme i en magisk stemning, som forener hele verden og alle mennesker på en eller anden måde. Lidt ligesom the blues, forsøger Olly Knights at forklare. Han og makkeren Gale Paridjanian fik et overraskende stort publikum med debutalbummet "The Optimist LP" fra 2001, hvor duoens intime, introspektive singer/songwriting landede blødt i den new acoustic-bølge, som stilfærdigt skyllede ind over indie-scenen på det tidspunkt. Pladen solgte 200.000 eksemplarer i England, og Turin Brakes blev nomineret til både en Brit Award og en Mercury Music Prize.

Læs hele Jesper Nykjær Knudsens interview med Turin Brakes i GAFFA marts.

ANNONCE