Nyhed

BOOM – første nummer på gaden i dag

GAFFAs nye ungdomsblad har netop ramt butikkerne

GAFFA udgiver i dag første nummer af Danmarks nye ungdomsmagasin BOOM. BOOM henvender sig til både drenge og piger i aldersgruppen 12-17 år.

BOOM leverer korte nyheder, hitlister, interviews og idolplakater. Magasinets kernestof er rock, hiphop, r&b og pop kombineret med film- og tv-stof, mode- og stilreportager, en kærlighedsbrevkasse, spilanmeldelser samt omtaler af mobiltelefoner, spillekonsoller, mp3-afspillere m.m.

I første nummer kan du bl.a. læse om Swan Lee i kløerne på teen-patruljen – BOOMs unge skribenter – på tur med L.O.C., René Dif, der springer ud som filmgangster, interview med N.E.R.D. og meget mere. Og der er plakater med Kurt Cobain, Fred Durst, Janet Jackson, Kanye West, Team Easy On og mange flere.

BOOM produceres af GAFFA i samarbejde med ncom publications, som blandt andet står bag udgivelsen af magasinet GEAR.

BOOM udkommer 12 gange om året og vil blive solgt fra kiosker og butikskæder over hele landet. Første nummer bliver på 84 sider og sælges for kr. 29,75.

Magasinet får fra starten følgeskab af et website på http://www.boomnet.dk, hvor du får adgang til ekstrastof, daglige musiknyheder og mulighed for at kommunikere med redaktionen – og ikke mindst med hinanden.

Læs mere på Boomnet

ANNONCE