Nyhed

Niarn er support på L.O.C.'s Danmarksturné

Turnéen starter d. 2. april og varer frem til 8. maj

Et af Danmarks stjernefrø, Niarn (billedet) varmer op for den rapkæftede rapper L.O.C. på hans forestående Danmarksturné.

Niarn forhandler på nuværende tidspunkt med nogle af Danmarks største pladeselskaber om udgivelse af det længe ventede album ”Årgang 79".
De to gutter, som i øvrigt kan høres sammen på Jokerens ”Havnen”-remix, har arbejdet sammen før. Det har nemlig været Niarn & U$O, som skiftevis vokalt har bakket L.O.C. op på scenen igennem en årrække.

Nu er det så blevet Niarns tur til at stå på scenen med sit eget show, der indeholder helt nye numre fra det føromtalte album ”Årgang 79”.
Niarn, der vandt en award som ”Årets undergrundsartist” ved Danish Hip Hop Awards 2003, vandt samtidig et gavekort på 500 album.

Dette er så i mellemtiden blevet ændret til 2000 stk. snippets i papcover, som indeholder smagsprøver fra Niarns kommende album. De ventes at komme tilbage fra trykken i slutningen april. Derefter vil de blive delt gratis ud til publikum på L.O.C.-turnéen i det meste af Danmark.

Datoerne for dobbeltkoncerterne med Niarn & L.O.C. er som følgende:
Der er dog enkelte steder, hvor Niarn ikke varmer op.


02. april - Gimle i Roskilde

08. april – Forbrændingen i Albertslund

10. april – Viften i Rødovre

17. april – Studenterhuset i Ålborg

22. april – Voxhall i Århus

23. april – Rytmeposten i Odense

30. april – Kualisselageret i Horsens

08. maj - Tobakken i Esbjerg

ANNONCE