Nyhed

Nyt dansk band på pladeselskabet Bad Afro

Viva Vertigo hedder bandet, der releaser debutalbummet "Viva Viva" d. 10 maj

Bad Afro Records præsenterer endnu et dansk band på selskabet. Efter Baby Woodrose og The Defectors er turen nu kommet til Viva Vertigo, der udsender debutalbummet "Viva Viva" den 10. maj.

Viva Vertigo består af singer-songwriteren Simon Beck (billedet) og en række musikere, som han har samlet til at indspille hans sange på debutalbummet.

Beck startede med at indspille sine første sange på en 4-spors båndoptager i 1999, og siden er det kørt derudad. Materialet er vokset fra akustiske sange til et mere rocket udtryk.

Det begyndte for alvor at rykke for Beck, da han mødte Mick Grøndahl (Jeff Buckley Band), hvilket fødte idéen om at indspille Becks numre med et løst hold af musikere og opretholde en åben bandstruktur.

Numrene på "Viva Viva" er tidløse i klangen og finder inspiration i en stor del af rockhistorien fra 1960' erne og frem til i dag. Man kan sige, at strømførende guitarrock og melodiske barytonsange bliver forenet.

"Viva Viva" blev indspillet i løbet af 2002 ved diverse natlige sessions i Sauna Recording Studio og Winther Wonderland i København.

Albummet er produceret af Sune Rose Wagner (The Raveonettes), der også spiller guitar og flere andre instrumenter på pladen – en plade, der er mastereret af Flemming Hansson.

Første single og video er ”Viva Viva (Edie Sedgewick)”, og Viva Vertigo spiller en række koncerter i Danmark i maj som support for Baby Woodrose. Live består Viva Vertigo af Simon Beck (vokal/guitar), Sara Sørensen (guitar), Anders Wallin (bas) og Troels Drasbech (trommer).

Viva Vertigo:
Simon Beck – Vokal/guitar

Besætningen på Viva Viva:
Simon Beck – Vokal, guitar

Sune Rose Wagner – Guitar, percussion, strygere, keyboards, bas, vokal (The Raveonettes)

Mick Grondahl – Bas, vokal (eks-Jeff Buckley Band)

Kristoffer Sonne – Trommer, mellotron, percussion

Kristoffer Shelberg – Trommer

Jacob Høyer - Trommer (The Raveonettes)


http://www.vivavertigo.com


ANNONCE