Nyhed

Sweatmaster i Danmark - laver ny split-single med Baby Woodrose

Det finske garagerockband spiller på Loppen i København og Studenterhuset i Aalborg denne uge – et band, der inden længe udgiver en single med Baby Woodrose

Sweatmaster fra Turku i Finland besøger igen Danmark i denne uge. Nærmere bestemt fredag den 23/4 på Loppen i København og Studenterhuset den 24/4 i Aalborg. Support i København er W.E.E.D. og i Aalborg Little Killers fra New York.

Sweatmaster udgav deres debutalbum "Sharp Cut" i slutningen af 2002 på Bad Afro Records. Sweatmaster er udgivet på licens i England på det samme selskab, som har The Darkness – et band, de lige har turneret rundt med i England.

12/6 udgiver Sweatmaster en split-single med Baby Woodrose (se billedet, coveret). De to grupper mødte hinanden sidste år, hvor de turnerede sammen i Tyskland. En aften overraskede Sweatmaster Woodrose ved at spille en cover af "Pouring Water", og den følgende aften gjorde Woodrose gengæld og spillede "Hold It!" fra "Sharp Cut". Den kommende single er netop indspilninger af disse to sange, der vil være eksklusive for denne single.
I august udkommer Sweatmaster ep'en "Songs With No Words" på Bad Afro. Sweatmaster og Baby Woodrose spiller i øvrigt sammen i Helsinki den 15/5 på den legendariske klub Tavastia.


Se Sweatmasters website for mere info:
website

ANNONCE