Nyhed

Ladyfest-program er klar

Så er det de hårde damers tur. Fra 27.8 - 11.9 ruller Ladyfest sig ud i København

Foto: DJ Miss Kitten som tidligere har givet den gas til Ladyfest

Der er for første gang Ladyfest i København fra d. 27 august til d. 11. september, med kunst, musik, debat og fest på Lille Vega, hvor lys, lyd og instrumenter udelukkende håndteres af kvinder.
Mænd er mere end velkomne

27. august bliver der varmet op til festivalen med et Late Night arrangement i Cinemateket, hvor filmene Nico Icon og Kiss My Gritts – the HERstory of punkrock bliver vist og fulgt op af bar og DJs.

7. september åbner festivalen med en debataften arrangeret i samarbejde med Kvindeligt Selskab. Her diskuterer, blandt andre, danske kvindelige musikere: ”Hvorfor der ikke er flere kvinder i musikbranchen?” Arrangementet finder sted på Idealbar kl. 16.30-18.00.

8. september er DJ-workshop på Forbrændingen i Albertslund, hvor den tyske DJ Manou underviser i diverse tekniker, når pladerne skal vendes.

9. september kl. 17.00 er der fernisering på udstillingen ”Showgirls” på galleriet RACA , på Gl. Kongevej. Udstillingen varer til søndag den 12. september.

10. og 11. september afsluttes festivalen med et brag af en Ladyfest på spillestedet Lille Vega. Fredag aften holder vi hiphop-aften, hvor der bliver dystet med ord i MC battles og DJs spiller op til dans.
Lørdag aftenstår i den alternative rock og elektroens tegn, bl.a. med Kravella Rauberhöle od dansende teddybjørn.
En gruppe kunstere har derudover fået til opgave at forvandle Lille Vega, så gæsterne får en usædvanlig oplevelse.

Læs mere om Ladyfest her

Ladyfest - fra USA til DK

ANNONCE