Nyhed

Tenderloud klar med debutalbum

De danske "alternative country"-aspiranter, Tenderloud, har fået assistance af genrens topfolk på debutalbummet, "Shadow Red Hand".

Har man smag for koblingen af det rustikke country feel, blandet med indie-rockens skæve melodiforløb og instrumentering, hører Willard Grant Conspiracy givet til favoritterne.

Blandt WGC's favoritter hører til gengæld danske Tenderloud. En relation, der kommer, endog særdeles tydeligt, til udtryk på danskernes debutalbum.

"Shadow Red Hand" er produceret af Simon Alpin fra Willard Grant Conspiracy og udover den faste Tenderloud-besætning medvirker en række gæstersolister blandt andre WGC-herrerne Simon Alpin og Josh Hillman.


Tenderlouds tekstforfatter og manager, Martin Jensen, indkræser på følgende vis fundamentet i bandets musikalske univers:
- I musikken færdes de unge desperadoer, de vilde af hjerte, de lavmælte sjæle; de som balancerer på kanten mellem det smukke og det hjerteskærende, lyset og melankolien.

"Shadow Red Hand" udkommer d.25. oktober på Ponyrec og indeholder blandt andre numrene "1956", "Pass Me By", "Liquor Eyes" og "Old River Town".

På billedet ses Tenderlouds Uffe Bang (sang, guitar, banjo)


ANNONCE