Nyhed

To nye Boogie-værter

Kristian Luc og Tatjana Haddow skal lægge ud med at dække Skanderborg Festival i denne uge

DR's Boogie-redaktion har brugt sommerferien til at caste nye værter, idet Mikkel Herforth og Jeanet Trebbien stopper på programmet. De to nye værter, Kristian Luc og Tatjana Haddow, lægger hårdt ud med at tage til Skanderborg Festival, hvorfra Boogie sender på torsdag, fredag og lørdag.

Tatjana Haddow på 28 er uddannet grafiker hos Danmarks Radio og begyndte i 2002 på Boogieredaktionen som "SMS-filter". Siden da har hun været vært på Boogies radiostation, som sender over internet, og det digitale Radionet, DAB.

Kristian Luc, 22, kommer fra en blækspruttestilling som allround-vært, redaktør og tilrettelægger på DK4's ungdomsdebatprogram Zone X. Kristian spiller også i bandet "Luc Brothers" sammen med sine fem brødre, og så har han faktisk også en fortid på GAFFA, hvor han har fungeret som flyposter og stjernespiller på GAFFAs firmafodboldhold.


Her fra kontoret kan vi kun konstatere, at Kristian (med kælenavnet "Dubben") er en rigtig charmer, som nok skal appellere til pigerne blandt Boogies seere :-)

PÅ billedet ses også Huxi Bach, som fortsætter som vært.

ANNONCE