Nyhed

Courtney Love på vej med selvbiografi

Den angiveligt hudløse bog forventes ude til efteråret

Den tidligere Hole-sanger og enke efter Kurt Cobain, Courtney Love, der på mandag d. 9. februar udsender sit solodebutalbum "America’s Sweetheart", er på vej med sin selvbiografi, oplyser hendes litterære agent David Vigliano til mtv.com.

Bogen bliver en ca. 250 siders blanding af dagbogsoptegnelser, breve til Kurt Cobain, billeder af bl.a. Cobain og parrets datter Frances Bean, politirapporter fra Loves adskillige konflikter med lovens lange arm, Loves skitser til modedesign og andet af stort og småt.

"Loves liv er for stort til at kunne rummes i en almindelig selvbiografi. Hendes liv spænder fra punkrock til Hollywood-glamour, og hendes forbindelser fra folk som Julian Cope til Marlon Brando," fortæller Vigliano. Loves mor Linda Carroll hævdede i en bog for et halvt år siden, at DNA-test har vist, hun er datter af Brando, der altså dermed er Loves morfar. Der hersker dog en vis uklarhed om sandheden af dette udsagn.


Love og Vigliano er nu på udkig efter et forlag, der vil udgive bogen og vel at mærke betale en pæn slat penge for den. Det var også Love og Vigliano, der stod for udgivelsen af Kurt Cobains dagbøger, der ved udgivelsen i november 2002 gik direkte ind på førstepladsen af New York Times’ bestseller-hitliste for non-fiction.

ANNONCE