Nyhed

Danske upcoming metalbands på turné landet rundt

Fury og Blindfault m.fl. spreder tunge toner under overskriften Metal Mania

Det nystartede pladeselskab Fast Beat Records, der specialiserer sig i metal, slår nu et slag for de tunge toner landet rundt. Under overskriften Metal Mania vil selskabets to bands Fury og Blindfault – der begge regner med at udgive debutalbum på Fast Beat i 2004 – spille landet rundt med skiftende lokale, tunge supportbands.

Supportgrupperne har mulighed for at få konstruktiv kritik fra Fast Beat Records og dermed input til videre udvikling, jagt på kontrakt etc., og i det hele taget er turnéen et forsøg på at øge fokus på den danske metalundergrunds potentiale.

Hvem er de to hovednavne så? Ja, Furys medlemmer har i forskellige konstellationer spillet sammen i hele syv år, og bandet spiller ifølge eget udsagn "groove-thrash-metal" med to vokalister, en growler/spytter og en sanger, og er inspireret af navne som Pantera, Machine Head, Sepultura, Testament, Fear Factory, Entombed, Transport League, Corrosion Of Conformity, Stock Mojo, Slipknot og Soundgarden.

Blindfault har indtil videre "kun" knap tre år på bagen og har medlemmer med fortid inden for såvel hardcore, death som hiphop og er også både tunge og groovy, ifølge dem selv "progressiv aggressiv metal", og er inspireret af bl.a. Soulfly, Slipknot og Machine Head.

Metal Mania har allerede afviklet de første par koncerter, og de resterende er som følger:

Amager Bio, København 6. februar
Sønderborghus, Sønderborg, 27. februar
Pitstop, Kolding 28. februar
Kulturfabrikken, Nykøbing F. 12. marts
1000fryd, Aalborg, 20. marts
Tex, København 27. marts
Musikcaféen, Århus 31. marts

ANNONCE