Nyhed

Lostprophets: metallens nye boyband

Koncertaktuelle Lostphrophets er et nyt nu-metal band på vej frem på verdens musikscener. Men et får i ulveklæder.

Lostprophets er Sonys nye og helt store satsning. Bandet, som tidligere har turneret med bands som Linkin Park og Apex Theory, er netop igang med en større promotion-tour, der bl.a. fører dem omkring Danmark.

Det er deres andet album ”Starting Something”, der for alvor har påkaldt sig det globale rockpublikums opmærksomhed. Følgelig gik de i denne uge direkte ind som nummer fire på albumcharten i England.
”Burn Burn” er den første single fra pladen, men det er 2. singlen ”Last Train Home”, som for tiden roterer på MTV. Stærkest går det i USA, hvor de er gået ind som nr. 3 på Rock Airplay-charten.

Heavy, nu-punk, metal og pop blandes skødesløst i Lostprophets, som selv hylder navne som Duran Duran og Faith No More. Blandingen af hård metal og simple melodier er langtfra ny og omtrent den samme succes-opskrift som hos P.O.D, Creed m.fl. Med Lostprophets går man blot skridtet videre og serverer metal-rocken på et sølvfad - med charme, selvtillid og lækkert hår.


Stærkest går det i U.S.A, hvor de i denne uge ramte nr. tre på rock-airplaycharten. Lostphrophets spiller d. 25 februar i Vega. Læs interviewet med bassist Stuart Richardson op til koncerten her på sitet.

ANNONCE