Nyhed

Nyt band på Tiger Tunes-selskab

Sterling udgiver debuten "Solo Danser Mama Sjus" i starten af april

Det fremadstormende Århus-pladeselskab BirdHitsPlane, der startede op i efteråret 2002 med den tredobbelte ep "3P" med upcoming-grupperne Kvæg, Lampshade og Apartment og sidste år fik pæn succes med sin første egentlige albumudgivelse, Tiger Tunes’ "Absolutely Worthless Compared To Important Books", har nu fået et nyt band i stalden.

Sterling hedder det København-baserede band, der ifølge BirdHitsPlanes Caspar Bock minder "om det bedste fra 1990'ernes England kombineret med det bedste fra 1960'ernes USA – tilsat en knivspids af det værste fra 1980'ernes Danmark – og det er skam positivt ment!"

Nærmere betegnet spiller Sterling skramlende guitarpop-rock med finurlige og humoristiske danske tekster og kan også minde lidt om navne som Pixies og Bob Hund, eller Superjeg med mere guitar.

Sterling kom i 2002 med i første omgang af DR-P3’s dansksprogede satsning "Karrierekanonen" og fik dengang pæn spilletid i radioen og medvirkende på dobbelt-cd’en med de 12 bands fra projektet.

Sterlings debutalbum er ude i starten af april og bærer den spøjse titel "Solo Danser Mama Sjus". Singleforløberen "Rødvin 2004" er lige om hjørnet og er i øvrigt en ny version af et af de numre, Sterling kunne høres med i radioen, da KarriereKanonen i sin tid blev affyret.

ANNONCE