Nyhed

Søs Fenger fortolker Bent Fabricius-Bjerre på sit næste album

Sange fra primært filmklassikere ude 5. april

Billede: Henrik Bülow

Søs Fenger er på vej med sit syvende studiealbum, der er på gaden 5. april og bliver opfølgeren til det engelsksprogede "Beverley Way" fra 2002. Det nye album bliver på dansk og kommer udelukkende til at bestå af kompositioner af Bent Fabricius-Bjerre, der for tiden – som 79-årig – igen er hip hos de unge som en del af dance-projektet Bent Fabric.

Det bliver dog ikke Bent Fabric-sange som "Jukebox" og "Shake", men derimod perler fra Bent Fabricius’ ældre sangskat, Søs Fenger fortolker på sit nye album. En del stor del af sangene stammer fra mere eller mindre kendte film og på albummet finder man numre som "Forelsket I København", "Jeg Er Vist Nok Lidt Gammeldags" og "Nattens Sidste Cigaret".


Det nye album er produceret af det svenske producerpar Henrik og Ulf Janson, der begge tidligere har arbejdet med både Søs Fenger, og sangene er indspillet live i studiet med både strygere og blæsere. Ifølge pladeselskabet Medley leder stilen tankerne hen på både James Bond-musik og Fenger-albums som "Vinterdage", Billie Holiday-coveralbummet "On Holiday" og "Et Kys Herfra".

ANNONCE