Nyhed

Eurosonic: Tim på fremmed grund

Tim Christensen gav en vellykket showcase på De Spieghel i Groningen

Billede: René Munk Thalund

En del af de europæiske grupper og solister, som spiller på Eurosonic, er store etablerede navne i deres hjemlande. Det giver naturligvis anledning til interessante iaggtagelser: Kan det medbragte succes-potentiale forløses over for et uforberedt og fremmed publikum?

Tim Christensens Eurosonic-koncert foregik på spillestedet De Spieghel (ca. samme størrelse som Stengade 30), og den var præcis, som en showcase bør være: Velspillet, ydmyg og fremfor alt: Kort. Det tager ikke lang tid at bevise et definitivt talent, og hvis talentspejderne blandt publikum ikke har fattet det på 35 minutter, så hjælper det ikke at spille en time mere. Tim C serverede de absolutte highlights fra "Secrets On Parade" og "Honeyburst" og sagde derefter tak for i aften, til højlydte klapsalver fra publikum.


Fredag var også dagen for Teiturs og ørkenrockerne Wynonas koncerter, og også disse forløb glimrende. Teitur spillede på det store Grand Theatres førstesal, et utrolig intimt lokale, og blandt de 20 scener på festivalen klart den optimale for den dansk-færøske singer-songwriter.

GAFFA.dk så mange andre koncerter end de danske på Eurononic. Læs artiklen med highlights

ANNONCE