Nyhed

GAFFA dækker Eurosonic-festivalen i Holland

Reportager fra den store europæiske musikfestival

Fra og med i dag og til og med lørdag finder den europæiske festival Eurosonic sted på en lang række spillesteder i den hollandske by Groningen. Traditionen tro dækker GAFFA.dk løbende festivalen, hvor cremen af den europæiske rock præsenteres på tværs af landegrænser med håb om nyt publikum – med andre ord en slags fælleseuropæisk svar på den nordiske Spot-festival og ligesom denne også med seminarer for branchefolk. Og Spot-arrangørerne Dansk Rock Samråd (ROSA) arbejder da også tæt sammen med Eurosonic-arrangørerne.

Danmark har den største repræsentation nogensinde, nemlig hele syv bands og solister: Under Byen, Carpark North, Kitty Wu, Baby Woodrose, Tim Christensen, Wynona og Teitur. Og GAFFAs udsendte vil da også holde specielt øje med, hvordan det går de danske repræsentanter i det hollandske.

Programmet byder også på navne som norske Ralph Myerz & The Jack Herren Band og St. Thomas, svenske Hell On Wheels og Soundtrack Of Our Lives, islandske Minus, engelske British Sea Power og Iam Kloot og en lang række lokale navne, der optræder lørdag under overskriften Noorderslag.


ANNONCE