Nyhed

Stor rockkoncert i Århus for Frederik og Mary

Planer om gratis koncert 26. juli med cremen af Århus-rocken

Billede: Morten Larsen

Som det nok er en del bekendt, banker kronprins Frederiks hjerte varmt for rock, som han bl.a. fortalte om i GAFFAs store interview med ham i februar sidste år. Nu får han og hans kommende hustru Mary Donaldson sandsynligvis en stort anlagt rockkoncert, når parret kommer til Århus for at lade sig hylde 26. juli oven på brylluppet 14. maj.

Det oplyser Århus kommunes festarrangør Pia Amdi til TV2 Østjylland. Det er en af planerne, at dagen, hvor Frederik og Mary også vil køre rundt i Århus i åben karet, skal ende med en stor gratis rockkoncert, sandsynligvis i Tangkrogen eller Universitetsparken, med cremen af Århus-rocken. Hvem det bliver, er endnu ikke afklaret, men oplagte navne ville være TV-2, Thomas Helmig, Carpark North, Gnags, og – hvis kommunen er frisk på lidt mindre folkekære, men absolut talentfulde navne – Under Byen, Tina Dickow, Tiger Tunes og Nephew, der barsler med deres andet, særdeles lovende album.


Da kronprinsen studerede statskundskab i Århus i første halvdel af 90’erne, var han i øvrigt en hyppig gæst på århusianske spillesteder og var ofte backstage med folk som Thomas Helmig, Gnags og Led Zeppelin Jam, fortalte han sidste år til GAFFA.

Der er naturligvis også masser af planer om den offentlige fejring af parret i København i dagene omkring 14. maj, men endnu er der ikke kommet detaljer om en eventuel rockkoncert.


ANNONCE