Nyhed

The Raveonettes live i Århus og København

Dynamitduoen tilbage i hjemlandet 16.-17. februar. Forsalget starter 15. januar på Billetmaskinen, TDC-butikkerne, Sex Beat Records, Billetnet og Ebillet.

Garagerockduoen The Raveonettes alias Sune Rose Wagner og Sharin Foo har mildt sagt haft fart over feltet, siden de på Spot 08-festivalen i Århus i maj 2002 blev, ja, spottet, af Rolling Stone-skribenten David Fricke, hvilket ledte til pressehype, kæmpekontrakt med Columbia i USA og følgende intense turnévirksomhed i især USA og England og deltagelse i f.eks. i David Lettermans talkshow.

Koncerter herhjemme har det til gengæld ikke været stort med, f.eks. spillede The Raveonettes sidste år kun én egentlig koncert i Danmark, på Roskilde Festival, men nu vender de tilbage og giver to optrædener, nemlig på VoxHall i Århus og Store Vega i København, hhv. 16. og 17. februar.

The Raveonettes kan også glæde sig over, at de er nomineret til fire Danish Music Awards, i kategorierne "årets danske album" ("Chain Gang Of Love"), "årets danske gruppe", "årets danske sangerinde" (Sharin Foo) og "årets danske cover" (til "Chain Gang Of Love", af Josh Cheuse og Jakob Tranberg med fotos af Søren Solkær Starbird).

Forsalget starter torsdag d. 15. januar, til Vega på Billetmaskinen, Sex Beat Records i København og TDC-butikkerne, og til VoxHall på Billetnet og Ebillet.

ANNONCE