Nyhed

David Bowies sygdom værre end først offentliggjort

Hviler ud efter hjerteoperation i Tyskland. Europaturné aflyst.

Som bekendt aflyste David Bowie sin optræden på Roskilde Festival sidste fredag, og senere aflyste han resten af sin Europaturné, officielt pga. en nervelidelse i skulderen, som også var, hvad Bowie og lægerne i første omgang troede han led af. Men nu oplyser han på sin hjemmeside, at sygdommen var langt værre, og at han måtte gennemgå en hjerteoperation efter sin koncert i Scheesel i Tyskland 25. juni.

Lægerne fandt ud af, at 57-årige Bowie havde en akut forsnævret pulsåre pga. forkalkning, og at han derfor måtte hasteindlægges og få foretaget en ballonudvidelse. Han hviler nu ud i sit hjem.

Bowie udtaler: "Jeg er virkelig træt af dette, for de forrige 10 måneder på turnéen har været fantastiske. Jeg kan ikke vente, til jeg er rask og kan arbejde igen. Men I skal vide: Jeg skriver ikke en sang om dette her."

Bowie har dog haft lidt trængsler på sin turné på det seneste. I Oslo blev han 18. juni ramt i det ene øje af en slikkepind, og i Miami 9. maj omkom en scenetekniker for øjnene af publikum ved en faldulykke.

ANNONCE