Nyhed

Ny alternativ netradiokanal på DR

DR Barometer videreudvikling af P3’s Elektriske Barometer – som også fortsætter på P3

I slutningen af sidste år var DR ude med meldinger om, at man ville nedlægge den alternative P3-lytterhitliste Det Elektriske Barometer og omlægge den til et program på DR’s netradio. Det fik vrede lyttere i hobetal på banen med underskriftindsamlinger og protestdemonstrationer, og det gav pote.

I første omgang fik radioprogrammet lov at leve, og nu har DR så lige åbnet en hel netradiokanal i ånden fra programmet – som desuden får lov at overleve også på P3 søndag aften. Netradioen, med navnet DR Barometer, vil præsentere rock af den lidt mere alternative slags, som også har præget Det Elektriske Barometer siden starten i 1986.

– Vi har været i tæt dialog med en masse meget engagerede barometer-lyttere og er endt med denne yderst tilfredsstillende løsning, fortæller Ole Mølgaard fra DR’s chefredaktion til GAFFA.dk og fortsætter:

– Man kan stadig høre programmet søndag aften kl. 21-22, og desuden kan man høre det på nettet hele ugen, og man kan gå ind og lytte til de enkelte numre, inden man beslutter sig til, om man vil stemme på dem. Ligeledes er der også et diskussionsforum, og vi vil lægge op til at forstærke den fællesskabsfølelse, lytterne i forvejen har omkring radiodelen af Det Elektriske Barometer.


Læs mere på DR Barometer

ANNONCE