Nyhed

Turist finder glemte Beatles-bånd

Hvad der skulle have været brugt som kuffert til hjemrejsen viste sig at være en hel samling af uudgivet Beatles-materiale

Englænderen Fraser Claughton er en heldig mand. Han manglede en kuffert til hjemrejsen, og købte en kuffert fuld af Beatles-billeder, koncertprogrammer og ikke mindst Beatles-bånd på et loppemarked under en ferie i Australien.

Båndene var mærket "Abbey Road –not for release" og indeholder studieoptagelser, hvor Paul MacCartney og John Lennon eksperimenterer med nye versioner af gamle sange. Båndene indeholder desuden den endnu ikke udgivne sang "I’m In Love".

Beatles-eksperter mener, at kufferten har tilhørt den tidligere Beatles-roadie Mal Evans, der var med, da Beatles turnerede i Australien i ’64. Ifølge eksperter kan kufferten være en del af Evans personlige Beatles-samling. Evans blev skudt af politiet i L.A. i ’76, da han trak en attrap-pistol.

Båndene er nu sendt til Beatles' pladeselskab Apple for at blive undersøgt. Er båndene autentiske, kan de være op mod 1 mio. dollar værd. Hvis du har et par millioner i overskud, bliver hele samlingen solgt på Christie’s i London.

ANNONCE