Nyhed

Vandt du billetter til DM I Mix?

Se Turkman Souljah forsvare sin dobbelte DM-titel på Vega 31. juli i konkurrence med syv andre top-dj’s – og bl.a. L.O.C. live

DM I MIX 2004 – The 2004 DMC Technics Danish DJ Championships, for Danmarks bedste dj’s, afholdes for 17. gang, lørdag d. 31. juli kl. 19 i Store Vega i København – og du kunne komme med, med ledsager! Se nærmere nederst i teksten.

Danmarksmesteren fra 2002 og 2003, DJ Turkman Souljah, der i dag bl.a. også fungerer som dj for Outlandish, har valgt igen at forsvare sin titel og har dermed mulighed for at vinde tre år i træk, noget ellers kun DJ Noize har præsteret. DJ Noize er i øvrigt rekordindehaver med i alt fire DM-titler, to dog opnået i samarbejde med andre dj's.

Der er nu lukket for tilmeldinger, men de øvrige dj’s, der har meldt sig til, er flg.: DJ Credit, DJ Jett, DJ Simon Stoy, DJ Hotkutt, Onkel Hiphop, Needlesplit og DJ Diverze. Der har ikke været indledende runder, så alle interesserede har kunnet tilmelde sig, men efter 17 år ved folk godt, at det kræver en vis standard, siger arrangøren Stig Mortensen fra Scratch Entertainment.

Hver DJ har på skift 6 min. til at bevise sit værd. Der bruges udelukkende 2 stk. Technics SL-1210-pladespillere, en Technics SH-EX 1200-mixer samt en bunke vinylplader. Et dommerpanel finder frem til vinderen, som rejser til VM for at repræsentere Danmark. Dommerpanelet består af markante dj’s som DJ Shine, DJ Static, DJ Knud, DJ Ugerløse, DJ M-Provize, DJ Unique samt DJ Herkules fra Norge.

Ud over de konkurrerende dj’s kan man til DM I Mix opleve liveoptrædener ved Static & Nat Ill, F.I.P. / Full Impact Productions (bestående af L.O.C., U$O, Suspekt, Rune Rask og Troo.L.S.) samt norske Diaz, der har udgivet to album og bl.a. tidligere har medvirket på et album udsendt af RZA fra Wu-Tang Clan.

Aftenens værter er igen i år freestyle-mesteren Per V samt DJ Noize.

Mangeårig tradition
Blandt tidligere danske mix-mestre kan foruden Turkman Souljah og DJ Noize nævnes DJ Static, DJ Shine, DJ Knud, Copenhagen Scratchmasters, DJ Ugerløse, Cuttin Crew samt DJ Soulshock.

DM i MIX afholdes i samarbejde med den engelske organisation DMC, som har afdelinger i hele verden og har afholdt mixmesterskaber siden 1986. Hvert år afholder hvert land deres eget lokale mixmesterskab, hvor vinderen sendes til VM for at repræsentere sit land. I år finder VM sted i London 4.-5. september i Carling Hammersmith Apollo foran mere end 4000 publikummer.

Danmark har tidligere fået både 1., 2. og 3.-plads ved VM i konkurrence med mere end 20 lande. I 2003 fik Turkman Souljah en fin 6.-plads ud af 24 lande, og var en af publikumsfavoritterne.

DM I Mix og GAFFA.dk satte tre sæt af to billetter på højkant, og alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om disse, er at maile svaret på flg. spørgsmål:

Een dansker har til dato vundet VM I Mix, i 1996. Hvem er vinyltrylleren:
DJ Shine
DJ Static
DJ Noize

Svaret er: DJ Noize

De heldige vindere er flg.:
Stine Bøgh Johansen
2000 København N

Mette Green
2500 Valby

Araz Yamininia
2770 Kastrup

Læs mere hos DM I Mix

ANNONCE