Nyhed

Girlfriend undergrundshitter i USA

Første danske band, der topper det anerkendte garageband.coms pop/rock-hitliste

Danske Girlfriend har høstet stor succes i udlandet med deres single "Coming Home" fra debutalbummet "Opening Nights". Singlen har særligt slået igennem i USA. Girlfriend er med "Coming Home", som det eneste danske band nogen sinde, blevet udnævnt til "Track Of The Week" på det anerkendte og amerikansk baserede garageband.com, hvor brugerne kan stemme på mp3-sange med grupper uden pladekontrakt. Den gamle Beatles-producer Sir George Martin er formand for garageband.com's kreative bestyrelse.

Singlen røg straight ind på 1. pladsen på pop/rock-hitlisten og er nu nr. 4 på deres "All Time Chart" ud af 22.000 numre.

"Coming Home" er netop udsendt som single til de amerikanske og engelske radiostationer. Debutalbummet "Opening Nights" er nu udsendt i resten af verden via det amerikanske selskab The Orchard.

Girlfriend har for nylig sendt et nyt album på gaden – en skive, der har høstet pæne anmeldelser. Albummet hedder "Blue Sky Love Scene" (billedet: coverbillede). Både dette samt det forrige udgives i Danmark via bandets eget selskab Great Music Label i samarbejde med Playground Music.

Girlfriend starter deres Danmarkturné fra september.

Det er dog ikke første gang, en dansk gruppe ligger nr. 1 på garageband.com. For to år siden skete det for Sepiamusic (der dengang bare hed Sepia) med sangen "Fall Into Me" i kategorien "pop". Sepiamusic udgav sidste efterår deres debutalbum "Prototype".

ANNONCE