Nyhed

Paul McCartney til Horsens 8. juni

Kæmpekoncert på stadion. Oplysninger om billetsalg offentliggøres i morgen.

Horsens er kendt for at få verdensnavne ad libitum til byen: Bob Dylan, David Bowie, Elton John, Tom Jones, Bryan Adams … og nu: Sir Paul McCartney.

Som sædvanlig er det Horsens Ny Teater, der arrangerer, og denne gang bliver det en veritabel kæmpekoncert, der ifølge Horsens Ny Teaters hjemmeside bliver dobbelt så stor som sidste års McCartney-optræden i Parken og kommer til at foregå 8. juni på Horsens Stadion. I morgen offentliggør Horsens Ny Teater detaljer om start af billetsalg, og straks efter kan du naturligvis se dem på GAFFA.dk.

Koncerten bliver en del af McCartneys sommerturné, der bl.a. bringer ham til en række byer, hvor han aldrig tidligere har optrådt – foruden Horsens bliver det Lissabon, Leipzig og Prag – og til byer, han ikke har besøgt i mange år.

Koncerterne kommer ligesom sidste års ditto til både at byde på sange fra Beatles-tiden, fra McCartneys dage med Wings og fra hans solokarriere.

I alt forventer McCartney at optræde for knap 700.000 personer, hvilket briger hans samlede publikum, siden harn i maj 2002 startede med at turnere efter en pause, op på over 3 millioner.

ANNONCE