Nyhed

Vintage modeshow i Roskilde

Onsdag d. 30. juni kl. 15.00 præsenterer Folkekirkens Nødhjælp et modeshow med re-designet genbrugstøj.

På onsdag kl. 15 præsenterer Folkekirkens Nødhjælp (billedet: Folkekirkens Nødhjælps logo) et alternativt modeshow foran genbrugsbutikken på Køgevej 108 i Roskilde.

En re-designet kollektion af genbrugstøj fremvises af modeller fra Scoop Models. Dj David Kosteljanetz vender plader til showet. Kollektionen er syet specielt til Roskilde Festival af frivillige designerspirer i Folkekirkens Nødhjælps trendbutik "Fisk".

"Kollektionen er inspireret af 1920'erne i Saint Tropez med et eksotisk twist. Designerpigerne udfordrer genbrugsstilen gennem drømmen om en tennispige, der i 1920'erne rejser til Rio", fortæller Anja Nielsen, der står i spidsen for de frivillige.

Det skal tilføjes, at en række bands, der skal spille på Roskilde, vil donere nogle klæder fra deres garderobe til genbrugsbutikken. De omtalte bands er: Swan Lee, Nephew, Blue Foundation, Diefenbach og Jomi Massage. Du kan købe tøjet i butikken efter modeshowet.

På selve festivalen kan man fredag og lørdag opleve en række kunstnere skrive deres navn på en otte meter mur, Folkekirkens Nødhjælp har opstillet på festivalpladsen, i protest mod netop mur-byggeri, bogstaveligt (ikke mindst på Vestbredden) som overført, og i håb om global forståelse under overskriften "Make Peace Not Walls". Kl. 13 kan man således opleve Jomi Massage, Martin Ryum og Diefenbach skrive under og kl. 16 Saybia og Wynona. Desuden vil Kira And The Kindred Spirits, PowerSolo og Mnemic skrive under i løbet af fredag og lørdag.

ANNONCE