Nyhed

Hed affære mellem QOTSA og Fedtmule

Nick Oliveri er fortid. På det kommende Queens Of The Stone Age-album bliver han nu delvist erstattet af Disney Marching Band.

Herrens veje er som bekendt uransagelige, og det er Josh Hommes også. Udover Queens Of The Stone Ages ultimative svendestykke "Songs For The Deaf" fra 2002 har Homme hygget sig med sine Desert Session-optagelser med 5-6 af Homme udvalgte musikere, som fuldstændig fra scratch indspiller et album på en uge i en ørken. I efteråret udkom Vol. 9 med bl.a. P.J. Harvey blandt gæsterne.

Senest har Homme moret sig som trommeslager i outfittet Eagles of Death Metal, og er nu ved at være klar til at følge op i QOTSA-regi. Som måske bekendt kuldsejede det årelange makkerskab mellem Homme og Nick Oliveri tidligere i år, men det har ikke fået Homme til at nedlægge bandet.

Homme mener selv, at han har en samling kanonje stærke sange i ærmet, som han og nyt band vil begynde at indspille den 24. maj i år. Oliveri spiller ikke bassen denne gang, og giganten Dave Grohl bliver heller ikke at finde bag trommerne. Årets lineup består af guitarist (og multi-instrumentalist) Alain Johannes, guitarist Troy Van Leeuwen og trommeslager Joey Castillo.


Homme fortæller også at "punkkæresten", Brody Dale fra The Distillers ikke medvirker på pladen, men til gengæld bliver en af gæsterne på næste omgang Desert Sessions. Derimod får det kommende QOTSA-album assistance fra uventet kant.

Homme fortalte nyligt amerikanske ABC NEWS, at Disney Marching Band medvirker på pladen og understregede, at han var helt seriøs. Direkte adspurgt til historien bag den pikante konstellation, svarede Homme prompte:
– Jeg gik i seng med Fedtmule

Hvorvidt Brody Dale med tiden agter at lægge krop og piercinger til en "tatooanimeret" trekant, skal være uvist i denne sammenhæng.


ANNONCE